Fontos információ szállásfoglaláshoz

Gyógyfürdő

Gyógyfürdőnk 35 éves múltra tekint vissza.

Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat „melléktermékeként” felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet az impozáns fa szerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózómedence található. Emellett a szabadban egész évben igénybe vehető gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Gyógyvizünkre és képzett szakembereink tudására és gyakorlatára alapozva több, TB támogatással is igénybe vehető gyógyfürdőellátást biztosítunk.

Fürdőnk mintegy 20 hektáros, zöld pázsittal borított, fásított területén a fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: röplabdapályák, strandfoci pálya, tollaslabda pályák, játszóterek, játszóház, óriás sakk…
2004-ben több mint 100 m2 alapterületű igényesen kialakított társalgóhelyiséggel bővült a fürdő fedett területe.

A fürdő közvetlen szomszédságában éttermek működnek. Gyorsétkezésre a fürdő területén található pavilonokban nyílik lehetőség.

A fürdő szolgáltatásait kiegészítendően frissítő-, gyógy- és aromamasszázs, finn-, infra- és aroma szauna, gőzfürdő, szolárium, jáde köves masszázságy, CHI gép, OTO lábmasszázs gép, masszázsfotel, bioptron lámpa, aromafürdő, tangentor, pezsgőfürdő sókamra áll vendégeink rendelkezésére.

A fürdő naponta 9 órától 19 óráig várja kedves vendégeit.

A fürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. A csarnokban helyezkedik el egy 36°C-os és egy 38°C-os gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es feszített víztükrű gyógy úszó medence. Emellett a szabadban található egy 36°C-os körmedence, mely egész évben üzemel.

Javallatok:

  • Degeneratív mozgásszervi elváltozások (arthrosisok)
  • Idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések (reumatoid arthrisis, Bechterew betegség, stb.)
  • Lágyrész reumatizmus
  • Műtét, illetve törések utáni állapotok (csont, izom, izületek)
  • Nőgyógyászati betegségek (idült gyulladások, sterilitás)
  • Agyi történések utáni bénulások (fél évvel az ictus után)

Ellenjavallatok:

  • Szívkárosodások dekompenzált állapotban
  • Makacs magas vérnyomás
  • Lázas állapotok – tuberkolózis – rosszindulatú daganatok
  • Pajzsmirigy túlműködés

Aktuális események

hu_HU