Fontos információ szállásfoglaláshoz

Rendezvény helyszín

Rendezvényterem

A motel főépületében található 2002-ben épült rendezvénytermünk praktikus és esztétikus kialakítása révén kiválóan alkalmas a legkülönfélébb események, céges és családi rendezvények, konferenciák, kiállítások, előadások, esküvők, kihelyezett tárgyalások lebonyolítására.

 

A kellemes, harmonikus környezet, a vidéki légkör és az élményfürdő közelsége teszi igazán vonzó rendezvényhelyszínné a kiskunmajsai Jonathermál Motel rendezvénytermét.

 

Az események lebonyolításához igény esetén büfészolgáltatást biztosítunk. Kávé, üdítő, ásványvíz, sós és édes sütemény, szendvics.

 

A terem technikailag két részre különül: egy kisebb fogadótérre és a rendezvény tényleges helyszínéül szolgáló teremrészre.

 

Befogadóképesség: 120 fő
Technikai felszereltség:

    • projektor

    • vetítővászon

    • laptop

    • hangosítás

A rendezvénytermet egy közlekedő kapcsolja össze a főépület előterében kialakított, hangulatos terasszal, amely főként szép időben szintén nagyon kellemes rendezvényhelyszín, de alkalmas arra is, hogy a rendezvényteremben tartott esemény kiegészítő helyszíne legyen.

 

Kísérőprogramok


Legyen a rendezvény csupán egyetlen napos, vagy tartson hosszabb ideig, cégünk minden alkalommal szívesen segít a kiegészítő programok megszervezésében is.

 

Egynapos rendezvények remek kiegészítője lehet egy borkóstoló, délutáni fürdőzés vagy egy frissítő masszázs a hazaút előtt.

 

Kérje egyedi árajánlatunkat.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és hamarosan Önt is ügyfeleink között
üdvözölhetjük!

Aktuális események

hu_HU