Fontos információ szállásfoglaláshoz

V. Jonathermál strandkézilabda kupa

Kedves Kézilabdások!
Immáron V. alkalommal szervezzük meg a Jonathermál strandkézilabda kupát 2023. július 22.-én Kiskunmajsán.

Sok Szeretettel várjuk a női és férfi csapatok jelentkezését, a szurkolókat a fürdőzés és a kézilabda szerelmeseit.

Lebonyolítás:


A jelentkezett csapatok számától függően alakul a verseny menete. Erről a későbbiekben adunk tájékoztatót. A kupán a mérkőzések a strandkézilabdázás országosan elfogadott szabályai szerint zajlanak.
A szervezők a résztvevő csapatok számára biztosítják a fürdőbe való belépést, a helyszínt és a pályát, játékvezetőket, szakképzett egészségügyi felügyeletet, a hangosítást és a jó hangulatot.

A csapatok kötelezettségei:


A csapatoknak minden mérkőzésre legalább kettő, egymástól eltérő színű felszerelést kell hozniuk. Lehetőség szerint számozott mez legyen. A versenyzők ujjatlan mezt és nadrágot kötelesek viselni, illetve a női versenyzőknél a top is megengedett. A csapatok kötelesek megjelenni 20 perccel a mérkőzésük kezdete előtt a pályánál. Mindenki a saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, amit a nevezési lap beküldésével fogad el!

Nevezési díj: 25.000Ft/csapat, amely tartalmazza 10 fő számára az egész napos fürdőbelépőt, részvételt a kupán. Plusz játékosok nevezhetőek, de nekik a fürdőbelépőt meg kell vásárolni.

A letölthető nevezési lapot kérjük 2023. július 01.-ig excel formátumban elküldeni a juhasz.sandor@jonathermal.hu-ra. Természetesen, ha a kupáig személyi változás történik egy csapatban, akkor azt tudjuk módosítani.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Bővebb információ: Juhász Sándor +36209681615.
Várunk mindenkit Szerettel!

Aktuális események

hu_HUMagyar