Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

Wellness szolgáltatások

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSAINK!

SZAUNASZIGET A JONATHERMÁL FÜRDŐCSARNOKÁBAN!
Finnszaunák (az egyik aromafunkcióval) és gőzkabin!
Érvényes fürdőbelépővel vehetők igénybe.
A korábbi finn-szauna, a sókamra, a jakuzzi használata szintén  benne foglaltatik a fürdőbelépő árában!

Szauna

A masszázsok menüpontban megtalálja igénybe vehető frissítő masszázsainkat, aroma masszázsainkat és gyógymasszázsainkat is!

Infraszauna

Infraszauna

Az infraszaunában az infra-vörös (IV) sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákban.

(Forrás: forgalmazó honlap )

 

 

Jádaköves masszázságy

Jáde köves masszázságy

Egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a "Ceragem akupresszúrát" TM a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshővel (moxa-hatás) a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

Chi Gép

Chigép

A legkényelmesebb testhelyzetben, fekve, pihenés közben lábait 8-as alakú, váltakozó sebességű lengő mozgásba hozzuk, alaposan megtornáztatva ezzel az egész gerincoszlopot. Elűzi a fáradtságot, csökkenti a vérnyomást. A gerinc tornáztató készülék napi 15 perces használata mozgás szempontjából másfél órás séta vagy gyaloglás, pihenés szempontjából kb. 2 órás alvás hatásával ér fel.

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

Sókamra

Sókamra

A kamra nem más, mint a világ egyik legjobb összetevőjű sójával (96,6% tiszta só) bélelt tér. A parajdi só kiváló gyógyhatása a só tisztaságában rejlik. A só nagy diszperzitású Nátrium-kloridban rendkívül gazdag, egy száraz aerosol képződik, melynek aktív hatóanyaga 1m3 levegőben 7-20 mg. A hatóanyag a legkisebb hörgőcskékhez is képes eljutni. A sókamra gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás.

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

BIOPTRON Lámpa

Biopron lámpaA BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

Oto lábmasszázsgépOTO láb masszázs gép

Az OTO Power Foot egy speciális masszázsgép, melyet arra terveztek, hogy maiximálisan hatásos masszírozást nyújtson a vádlitól a bokáig, a lábujjaktól a talpig mindenütt. A különböző görgők megmasszírozzák és megnyugtatják a talpakat a lágy mozdulatok által, míg a puha és kellemes szorító párnák körülveszik a bokát. Ez a hatás felszabadítja a test öngyógyító energiáit.

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

MasszázsfotelMasszázsfotel

Napjaink masszírozó fotele a profi masszőrök ujj és kézmozdulatait utánozza a beépített masszázsfejek, és az őket mozgató elektronika segítségével. A legjobb masszőrök mozdulatait figyelték meg, rögzítették videora, majd a több évtizedes kutatás és fejlesztés eredményeként, a mai masszázsfotelek már összetéveszthetően jól utánozzák a masszőrök mozdulatait, az emberi kéz érintését.

(Forrás: forgalmazó honlap)

 

 

Álló szolárium

ÁLLÓ és FEKVŐ SZOLÁRIUM

A szoláriumozásnak sok pozitív hatását tudjuk felsorolni abban az esetben, ha nem visszük túlzásba! A tél beköszöntével le kell mondjunk a napozás élményéről, de a barnaságról nem feltétlen. A hangsúly a mértékletességen van! Szolárium használatával télen is szép barnaságra tehetünk szert.

 

Fekvő szolárium