Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

Faházak

FaházMotelünk közvetlen szomszédságában kapott helyet 13 db családi összkomfortos faház. A házak 4 helyiségből állnak, kettő hálószoba - az egyik szoba emeletes ágyas -, fürdőszoba, lakó-előtér - melyben konyhasarok van villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, edényekkel -, ezenfelül színes televízió, hűtőszekrény, terasz található minden házunkban. Igény esetén 5. személynek pótágy állítható fel a lakó-előtérben. Autóját is biztonságban tudhatja védett parkolónkban, a ház mellett parkolhatnak vendégeink.


Faházaink 40 m2 -es alapterületükkel kényelmes szálláslehetőséget biztosítanak négy-öttagú családok, illetve baráti társaságok részére. Nyugodt pihenés egész évben, kellemes környezetben.

Összkomfortos faház belső

Összkomfortos faház szoba Összkomfortos faház fürdőszoba

Nálunk megszállt vendégeink a motel recepcióján kedvezményes napi fürdőbelépőt vásárolhatnak, mellyel a fürdőben lévő összes működő medence- és csúszdaszolgáltatást, szaunát, sókamrát, jacuzzit és a strandot is használhatják. Ezzel a fürdőbelépővel 1 alkalommal kijöhetnek és kilépő-karszalag segítségével díjmentesen visszamehetnek a fürdőbe, melyet a jegykezelőnél lehet igényelni. Többszöri kilépés esetére javasoljuk lakóvendégeinknek a fényképes fürdőbelépő, vagy karszalag vásárlását, melyek a nappali fürdő nyitva tartás alatt korlátlan ki-be járást tesznek lehetővé. A részletekről érdeklődjön a recepción.

Komfort nélküli kisfaházak

Összomfortos faházDiákok, fiatalok, turisták figyelmébe ajánljuk 17 db kétágyas komfort nélküli faházainkat. Kora tavasztól késő őszig kínálunk olcsó, de kényelmes szálláslehetőséget. A tisztálkodási lehetőség a kisfaházak közelében lévő vizesblokkban lehetséges.

 

 

Komfort nélküli kisfaház