Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

Motelszobák


MotelszobaMotelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában.

A barátságos zöld környezetben akár néhány nap alatt feltöltődhetünk energiával, de hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas a pihentető környezet az év bármely szakában. A téli időszakban a szobák fűtését környezetbarát módon a termálvíz hőenergiájának felhasználásával oldjuk meg, így biztosítva az állandó kellemes hőmérsékletet lakóvendégeink számára.

 

Motelszoba

Új motelszoba

Motelünkben négy blokkba rendezve 24 felújított (superior) és 20 nosztalgikus hangulatú szoba várja a vendégeket. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon.

Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni.


Motelszoba fürdőszobaA szobák felszereltsége:

  • lakó-háló helyiség
  • zuhanyzó helyiség toalettel
  • hűtőszekrény
  • színes televízió
  • mikrohullámú sütő

A szobák felszereltsége lehetővé teszi az önellátó üdülést, de természetesen lehetőség van panziós szolgáltatás igénybe vételére is, amelyet partnereink közreműködésével a motel mellett található éttermekben oldunk meg. Panziós jegyeket (étkezési bónokat) a szállásfoglalás alkalmával, illetve érkezéskor a motel recepcióján igényelhetnek vendégeink.

Motel bejárat Motelszoba
Motel fürdőszobaMotelszoba


Rendezvények

Nyáron heti rendszerességgel zenés, táncos műsorokkal várjuk vendégeinket, ezzel nemcsak kellemes szórakozást kívánunk biztosítani vendégeinknek, hanem lehetőséget biztosítani arra is, hogy az egy időben nálunk lakó vendégek megismerkedhessenek egymással, így téve még élménydúsabbá a nálunk töltött napokat.

 

A motel-kemping területén több, immár hagyományos rendezvényt is lebonyolítunk az év során. Húsvéti kempingtalálkozónk a tavasz első nagy rendezvénye minden évben a húsvéti hétvégén kerül megrendezésre, míg szüreti mulatságunkra szeptember második felében várjuk az érdeklődőket, míg az év utolsó nagy eseménye szilveszteri bálunk december 31-én.

Az aktuális események részletes programját megtalálják Eseménynaptárunkban.

Szállóvendégeink számára különféle kedvezményeket is biztosítunk nálunk tartózkodásuk időszaka alatt:

  • Kedvezményes belépési lehetőség a fürdőbe

  • Ingyenes Internethasználat és WIFI-kapcsolat a motel recepcióján

  • Részvételi lehetőség a motel területén zajló programokon

  • Kedvezményes horgászási lehetőség saját horgásztavunkban

 


Motelszobák árlistáját megtalálja árlistánkban ide kattintva >