Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

Szüreti Mulatság a Jonathermál Kempingben 2012. szeptember 15-én


2012. augusztus. 30. csütörtök

Mindenkit nagy szeretettel meghívunk Szüreti Mulatságunkra, amely a Kempingben kerül megrendezésre. Szüreti mulatságEgy különleges szüreti hangulatba csöppenhetsz családoddal, ha ellátogatsz hozzánk. Nagyon sok izgalmas programmal várjuk a kicsiket és a nagyokat is, hiszen számunkra nagyon fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő szórakoztató programokkal kedveskedjünk vendégeinknek.


Szüretelés, szőlőpréselés, és még mustkóstolás is vár minden hozzánk érkezőre! SzőlőpréselésA Jonathermál Kemping területén megrendezésre kerülő mulatságon bemutatjuk a szilvalekvárfőzést, és akiket érdekel még a paprikafűzést is elsajátíthatják. A kicsiknek a kézműves foglalkozások jelenthetnek örömteli perceket, míg a felnőttek boldogan válogathatnak a szebbnél szebb vásári termékekből. Ezen a kellemes napon a férfiak sem fognak unatkozni, hiszen kovács- és kádármester bemutatókat szemlélhetnek meg. Akik egy kis vállalkozó kedvvel is rendelkeznek azokra várnak vetélkedőink is, ahol nyeremények kiosztására is sor kerül. A vetélkedők között paprikafűzés, tökfaragás is kipróbálható majd. A jó hangulatról a Dél-Alföldi Harmónikabarátok Egyesülete és a Kiskunmajsai Ütőegyüttes valamint a Bor’La Bor gondoskodik.


Esti tábortűzÁm, hogy az este se teljen el program nélkül a jó hangulatot egy zenés, táncos vacsorával zárjuk. A programokra nem kell belépőjegyet váltani, hiszen azok mindenki számára ingyenesek. Az ebéd és a vacsora jegyek akár már most megvásárolhatóak a recepción. Mindenkit szeretettel várunk ezekre a fantasztikus elő őszi programokra!