Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

Esti programok

Milyen esti programot válasszunk a kellemes fürdőzés után?

2012. június 27. szerda

A Jonathermál-ban eltöltött izgalmas nap után, megéhezik az ember, hiszen egész nap csak izzadtunk és strandoltunk. Ha baráti társasággal töltöttük el a napot, akkor valószínűleg a sport is szerepet kapott az aznapi programok között, így valószínű, hogy igen megéheztünk a záróra idejére.

Lópofa Csárda Étterem KiskunmajsaA kimerítő, ám annál izgalmasabb nap után, ha éppen úgy is szabadságodat töltöd Kiskunmajsán, akkor biztosan vágysz egy jó kis esti programra is. A fürdőnktől pár száz méterre található meg a hangulatos és igen finom falatokat kínáló Lópofa Csárda. A csárda 1989 óta álla vendégek rendelkezésére és igen finom falusias ízeket szolgálnak fel az érkező éhes vendégeknek. A magyar hagyományok szerint elkészített ételek minden bizonnyal laktatóak is, így senki nem marad éhesen a strandolással eltöltött nap után.  Az ételekhez minden esetben Alföldi, környékbeli borokat kínálnak a házigazdák. A csárda tulajdonosai mindent megtesznek azért, hogy az ide érkező vendégek kényelmesen és nyugodtan tölthessék el finom vacsorájukat.

Különleges zenei esemény helyszíne is minden csütörtökön este 20 órától a Lópofa Csárda, hiszen kezdetété vette a Zenélő udvar elnevezésű programsorozat. A teraszon eltöltött vacsora és az izgalmas zenei előadások bizonyára téged is lebilincselnek majd és igen későn fogsz ágyba kerülni.  Június végétől egészen augusztus közepéig követik egymást a fellépő zenekarok, együttesek. Még egy igazán fontos hír, amely senki számára sem elhanyagolható, hogy a zenei estekre a belépés természetesen teljesen ingyenes!


A részletes programlistát ide kattintva találod meg!