Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Thermál Motel Kiskunmajsa

Tartalom

A rossz idő nem akadály

A Kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdőben, akár rossz idő esetén is jól érezheti magát a család apraja nagyja!

2012. június 02. szombat

Esős időben is érdemes ellátogatni a kiskunmajsai fürdőnkbe, hiszen a gyógy- és élmény részleg mindenki előtt nyitva áll. Ha úgy érzitek, hogy a gyermekek igen mozgékonyak és rossz idő ide vagy oda, már nem tudtok velük mit kezdeni, akkor irány az élményfürdő.

ÉlménymedenceAz élményfürdőben megtalálható 400 négyzetméteres vízfelszín és számtalan élményelem bizonyára rosszabb időben is lekötik majd a kicsiket. A fiatalabbakra a dombcsúszda, míg az idősebbekre a pezsgőágyak várnak. A dögönyözők és a masszírozók segítségével mindenki ellazíthatja végre izmait, így a hétköznapi stresszes állapot is oldódhat. Attól sem kell nagyon tartani, hogy a kisebbek megfáznak a több órás pancsolásban, hiszen finom meleg medence vár mindenkire a fűtött csarnokban.

Az éjszakai fürdőzés is hatalmas élményt jelenthet, hiszen este nyolc órától egészen éjfélig használhatják a medencéket az éjjel hozzánk érkező vendégek. Ha vállalkozó vagy és egész nap csak robotolsz, akkor legalább este engedd ki egy kicsit a gőzt, pihenj egy keveset nálunk az éjszakai fürdőzések során. A fiatal párokra pedig végre vár egy kis éjszakai romantika!


GyógymedencékA gyógyvizes részleg is bátran látogatható rossz időben, hiszen nem csak kinti, hanem benti medencékkel is várunk benneteket. Minősített gyógyvizes medencéink 36 és 38 fokosak a csarnokban. Aki mégis vágyik a szabadba, annak sem kell a megfázástól tartania, hiszen a kinti kör formájú gyógymedencénk 36 fokos. Amennyiben sportosabb alkat vagy, akkor bátran vedd használatba a 25 méter hosszú gyógyvízzel feltöltött úszómedencénket is!

Mindenkit szeretettel várunk a 25 éves múltra visszatekintő Kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdőbe a hét összes napján, hétvégén az éjszakai fürdőzéssel meghosszabbított nyitva tartással!